Är du, som många andra en storförbrukare av kaffe, te eller läsk? Eller kanske du röker eller snusar? Dessa, och många andra livsmedel gör att tänderna blir gula och missfärgade. Tänderna blir även mörkare med åldern. Har du någon gång funderat på att bleka tänderna?

Att bleka tänderna nuförtiden är både enkelt och billigt. Det finns många olika metoder att bleka tänderna och det är bara upp till dig och din plånbok att avgöra vilken metod som passar dig bäst. Det enda som krävs är att dina tänder är hålfria och utan andra skador.

Om du vill uppnå ett snabbt resultat så är laserblekning av tänderna, som görs av professionella tandläkare, den bästa metoden. Behandlingen tar bara ca en timme och du uppnår genast synliga resultat. En annan populär metod är blekning av tänderna med hjälp av tandskenor som man applicerar blekningsgel på, en metod som både används av tandläkare och som du lätt kan göra själv hemma när det passar dig. Du kan även bleka tänderna med hjälp av skum som appliceras på tandborsten. Detta är en metod som är både enkel och snabb, och till skillnad från de flesta andra tandblekningsprodukter så rengör skummet tänderna både på insidan och utsidan.


Leave a Reply